Thalassa

Yritys

Thalassa Oy on biologinen konsultti- ja suunnittelutoimisto, joka perustettiin 25 vuotta sitten. Erityisosaamistamme ovat vesiluonto ja ekologisesti kestävät vesiaiheet ympäristöineen sekä vedenkierrätys- ja puhdistuslaitteistot. Teemme myös eläintarhakonsultaatiota, tarha- ja tilasuunnittelua sekä ratkomme niihin liittyviä, toisinaan vaikeitakin vesiteknisiä haasteita.

Thalassa on ollut toimintansa alusta saakka monessa mukana – Suomessa ja ulkomailla – luomassa ratkaisuja ja elämyksiä julkisiin tiloihin, sairaaloihin, tutkimuslaitoksiin, yrityksille ja yksityiskoteihin.

Tapamme hoitaa hankkeita perustuu ammattitaitoon, luotettavuuteen sekä asiakkaidemme tarpeisiin. Kaikessa työssä kunnioitamme luontoa, joten suunnittelun lähtökohta on aina tiedossa. Lisäksi toimimme tiiviisti verkostomme kanssa, tuomme yhteen tarvittavat toimijat ja hallitsemme hankekokonaisuuksia.

Monipuolisuus on voimavaramme, olivatpa kyseessä biologiset, tekniset tai visuaaliset hankkeet. Vastaamme lupahakemuksista, dokumenteista, kustannuslaskelmista, aikatauluista ja kaikesta projektinhallinnasta. Teemme suunnitelmat ja mallit tarvittaessa yhteistyössä arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kanssa.

Tiimi

Markus Dernjatin on koulutukseltaan vesi- ja ympäristöbiologi. Markuksella on paljon kokemusta vesiaihesuunnittelusta sekä laaja kansainvälinen verkosto yli 30 vuoden ajalta.

Aleksei Dernjatin on sisustusarkkitehti ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Rakenne- ja detaljisuunnittelun ohessa Aleksei vastaa hankkeiden tila- ja ilmeratkaisuista, sekä Thalassan markkinoinnista ja viestinnästä.

Toivomme, että löydät tältä sivustolta oivalluksia ja inspiraatiota!

Yhteystiedot

Thalassa Oy
Vuorilehdontie 12
01200 VANTAA

Puh. +358 40 589 0869

markus.dernjatin@thalassa.fi

Y-tunnus 1569718-9