Thalassa

Ammattitaitoa ja osaamista

Thalassa Oy perustettiin lähes 25 vuotta sitten. Thalassa on meribiologiaan, eläimiin ja luontoon erikoistunut konsultti- ja suunnittelutoimisto. Erityisosaamistamme ovat vesiaihe-, eläintarha- ja näyttelyrakenteet sekä niihin liittyvät toiminnot.

Thalassa on ollut toimintansa alusta saakka monessa mukana – Suomessa ja ulkomailla – toteuttamassa vesi- ja kasviaiheita julkisiin tiloihin, sairaaloihin, tutkimuslaitoksiin, yrityksille ja yksityiskoteihin.

Työskentelymme ja tapamme hoitaa hankkeita perustuu aina ammattitaitoon, luotettavuuteen ja projektien sekä asiakkaiden tarpeisiin. Kunnioitamme luontoa ja eläimiä. Lisäksi toimimme tiiviisti verkostomme kanssa, tuomme yhteen tarvittavat toimijat ja hallitsemme hankekokonaisuuksia.

Monipuolisuus on voimavaramme, olipa kyseessä biologiset, tekniset tai visuaaliset hankkeet ja niiden toteutus. Vastaamme lupahakemuksista, dokumenteista, kustannuslaskelmista, aikatauluista ja kaikesta projektinhallinnasta. Teemme suunnitelmat ja 3D-mallit yhteistyössä arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden kanssa. Asiakkaille hoidamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Tiimi

Markus Dernjatin on koulutukseltaan biologi ja akvaario- ja vesiaihesuunnittelijamme. Markuksella on paljon kokemusta ja laaja verkosto yli 30 vuoden ajalta.

Aleksei Dernjatin on sisustusarkkitehti ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Rakenne- ja detaljisuunnittelun ohessa Aleksei vastaa hankkeiden tila- ja ilmeratkaisuista, sekä Thalassan markkinoinnista ja viestinnästä.

Toivomme, että löydät tältä sivustolta oivalluksia ja inspiraatiota! Kysy meiltä lisää, niin autamme hankkeiden toteuttamisessa.

Yhteystiedot

Thalassa Oy
Vuorilehdontie 12
01200 VANTAA

Puh. +358 40 589 0869

markus.dernjatin@thalassa.fi

Y-tunnus 1569718-9